TVÅSPRÅKIG HÖGMÄSSA FÖR HELA FAMILJEN 2.2.2020 KL. 10 I S:T PETRI KYRKA

Gemensamt ansvar insamlingen startar med tvåspråkig familjehögmässa i S:t Petri kyrka och ett evenemang i församlingshemmet.

I år stöder Gemensamt ansvar föräldraskapets betydelse i samarbete med Mannerheims Barnskyddsförbund och Rädda Barnen rf.

20% av de insamlade medlen går direkt till Mannerheims Barnskyddsförbunds förening i Sjundeå för att stöda föräldraskapet. Föreningen är även med och organiserar vårens Gemensamt Ansvar evenemang.

VÄNDAGSKAFFE 14.2.2020 kl. 18

Musikprogram och lätt servering i församlingshemmet.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

KVÄLLSMÄSSA PÅ ASKONSDAG 26.2.2020 kl. 19.30 i S:t Petri kyrka.

Askonsdagen firas på onsdagen som följer fastlagssöndagen. Fastetiden som börjar på askonsdagen pågår fram till påskdagen. Askonsdagen har fått sitt namn av att det i bibeln beskrivs hur ånger och bot symboliseras av att man klär sig i säck och strör aska över huvudet.

Varmt välkommen på en annorlunda mässa!

PROSTERIETS PILGRIMSDAG 7.5.2020 kl. 9-15

- Morgonbön i Degerby kyrka