Sjundeå pastorskansliet

Pastorskansliet eller kyrkoherdeämbetet betjänar i frågor som gäller bokning av förrättningstider, personal och utrymmen. Vänligen observera att ämbetsbevis, släktutredningar och släktforskning beställs alltid från Esbo regioncentralregister. Sjundeå svenska församling sköter inte mera ämbetsbevis, släktutredningar eller släktforskning.

Pastorskansliet finns i samma byggnad som församlingshemmet.

OBS! Ekonomikansliet sköter ärenden som gäller församlingarnas och samfällighetens ekonomi, personal, fastighetsväsen och informationsförvaltning.

Tel. 09 2525 1125 (tis-ons kl. 9-12 och tors kl. 12-15)

E-post: sjundea.svenska@evl.fi (för Sjundeå svenska församling) eller siuntion.seurakuntayhtyma@evl.fi (för Sjundeå kyrkliga samfällighet)

Besöks- och postadress

Församlingshemmet