Skriftskola

Anmälningen till Sjundeå svenska församlings skriftskola öppnas 1.11.2021. Du kan anmäla dig med här!

Vad är skriftskola?

Man går i skriftskola ungefär i ett halv års tid med start på senhösten som sedan kulmineras i konfirmation på sommaren. Skriftskolan baserar sig på Jesu uppmaning " Döp och lär" (Matt. 28.18-20).

Skriftskolelägrets dag innehåller undervisning, grupparbeten, fritid, musik och kvällsprogram. Vi stillar oss även tillsammans. I en trygg samvaro och stillhet är det möjligt att möta sig själv, sin kompis och Gud.

Skriftskolestart:

Vi börjar skriftskolan med träff i församlingshemmet 18.12 kl. 14.30. Då delas kyrkogångsböcker ut samt info om kommande månadsträffar, kyrkogångar och föräldramöte. Efter träffen går vi till S:t Petri kyrka och lyssnar på De vackraste Julsångerna tillsammans. Detta hör till alla de som går skriftskola 2022.

ungdomar på stranden