Hyppää sisältöön

Planera ditt besök hos Sjundeå S:t Petri kyrka

Allt som du måste veta inför besöket

Vi välkomnar dig att besöka S:t Peters kyrka i Sjundeå! För att säkerställa en givande upplevelse, vänligen notera att våra öppettider är begränsade. Vi har öppet under offentliga evenemang, inklusive gudstjänster och konserter, men är stängda för privata ceremonier som bröllop och begravningar. Tveka inte att fråga om möjligheten att begära tillträde för ett personligt besök.

Mässor

Vi välkomnar dig att besöka kyrkan och fira gudstjänster med oss. Mässor eller gudstjänster ordnas i princip två gånger varje söndag. Gudstjänst på finska firas kl. 10, och en svenskspråkig gudstjänst kl. 12.

Öppet enligt överenskommelse?

Planerar du ett besök till S:t Peters kyrka någon anna dag än söndag? För att säkerställa att ditt besök är möjligt, rekommenderar vi att du kontaktar församlingskansliet i god tid. På grund av privata ceremonier, personalens arbetstider eller möjliga övriga evenemang kan besök ibland inte ske på önskat datum eller tid. Men oroa dig inte! Kyrkans yttre skönhet samt det omgivande landskapet och kyrkogården är också värda att utforska.

Här hittar du oss

Adressen för Sjundeå kyrkas parkeringsplats är Kalansgränden 5, 02570 Sjundeå kby. Vänligen observera att området direkt framför kyrkan är reserverat för invaparkering.

Kyrkosalen i Sjundeå S:t Petri kyrka med medeltida målningar.
Kyrkosalen i Sjundeå S:t Petri kyrka med medeltida målningar.