Escape Room "Kyrkans skatter"

Kom till kyrkan och spela!

I Maj har Du möjlighet att pröva på det populära spelet Escape Room i förmån för insamlingen Gemensamt Ansvar.

I tysthet har det förberetts "Kyrkans skatter" var Jakob Limonius behöver just Din hjälp att hitta de försvunna skatterna och återfå uppskattningen bland församlingsmedlemmarna.

I spelet löser laget gåtor som leder till de 4 skatterna och till sist vägen ut ur kyrksalen. Speltiden är max 60 min. Om man hamnar i knipa och inte kommer på lösningen så får man tips så man kommer vidare.

Spelet baserar delvis på Sjundeå kyrkas historia och kyrkohistorien i allmänhet.

Det har utvecklats spännande element och lösningar i kyrksalen så det går inte enbart ut på att öppna kodlås, dock finns även sådana. Under spelets gång kan man också få uppleva sådana ställen i kyrkan vart man vanligtvis inte kommer.

Vid spelets slut så tror vi att alla som deltagit bättre har en insikt i vad kyrkans skatter och deras värde är.

Anmäla sig här!

Nattvardskalk