Regnbågsärenden

Varje människa skall känna sig välkommen och delaktig oavsett sin sexuella inriktning eller könsidentitet. Vi vill göra församlingen och samfälligheten till en välkomnande gemenskap.

Mångfalden av sexuella inriktningar och könsidentiteter skall accepteras och beaktas i samband med alla våra tjänster och all vår verksamhet.

Församlingen skall vara en trygg plats för var och en att fundera på vem hen är, även gällande den sexuella identiteten och könsidentiteten.

"Jag är den jag är"   2 Mos 3:14

Regnbågsgruppen

Sjundeå och Lojo församlingar startade en gemensamma andlig regnbågsgrupp Malkus i augusti. Gruppens mål är att erbjuda en trygg plats för dig att komma och diskutera, fundera och fika. Du är välkommen just som du är. Vi samlas en gång i månad turvist i Sjundeå och i Lojo.

Gruppen är tvåspråkig.

Tidtabell hösten 2021

• 22.8 kl 15, regnbågsfolkets kyrkogångsdag i Sjundeå S:t Petri kyrka.
  • 26.9. kl 15, sammankomst i Tallbacka församlingshem, Lojo.
  • 17.10 kl 15, sammankomst i Capella, Sjundeå.
  • 21.11. kl 15, sammankomst i Tallbacka församlingshem, Lojo.
  • 19.12 kl 15, julfest i Capella, Sjundeå.

Hur hittar jag på plats?

Capella: Flemingsvägen 2, 02580 Sjundeå

Tallbacka församlingshem: Tallåsvägen 17, 08500 Lojo

Brochyr